test

Veilige kleding, altijd en overal

Veiligheidskleding wordt vervaardigd op grond van gestelde normen. Veiligheid op de werkvloer kan op verschillende manieren worden gewaarborgd. Safety Outfit bespreekt graag met u welke kleding het beste past bij uw werkzaamheden. Buiten de multinorm veiligheidskleding, verkoopt Safety Outfit o.a.:

043Laskleding
Hitte exponerende kleding
Vlamboog kleding
Antistatische kleding
Beschermende kleding bij zuur en chemicaliën
Multinorm kleding

Veiligheidskleding of vlamvertragende kleding voor iedere gelegenheid

Bescherming tegen één of meerdere risico's op de werkvloer is geen overbodige luxe. In het verleden is gebleken dat de gevaren enorm afnemen wanneer u uzelf en uw personeel voldoende beschermt. Peter Bloksma vertelt u graag meer over wat het dragen van veiligheidskleding en, in het bijzonder, vlamvertragende kleding voor u kan betekenen. Hoe het niet alleen onnodig leed voorkomt, maar bovendien goedkoper is dan het op het eerste gezicht lijkt.zuur en chem pak

Veiligheid en comfort gaan hand in hand

Het dragen van veiligheidskleding is in veel beroepen verplicht. Dat kan ook niet anders wanneer u bedenkt aan welke gevaren medewerkers dagelijks worden blootgesteld. De werkkleding van Safety Outfit beschermt daarom niet alleen optimaal, het draagcomfort is maximaal. Want veiligheidskleding die prettig zit wordt met plezier gedragen. Zo gaan comfort en veiligheid hand in hand.

Ökotex voor alle veiligheidskleding van Rofa

Safety Outfit verkoopt voornamelijk kleding van het merk Rofa. Alleen het beste is immers goed genoeg wanneer het om de bescherming van mensen gaat. Zo heeft Rofa op al haar kleding het Ökotex keurmerk staan. Dat houdt in dat de kleding van Rofa gegarandeerd huidvriendelijk is een geen huidirritaties veroorzaakt.

Hoe werkt Safety Outfit?

Safety Outfit heeft een jarenlange ervaring in Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) die voldoen aan de Europese wetgeving. Als geen ander adviseert Peter Bloksma u over kleding die uw personeel de beste bescherming biedt, onder de omstandigheden en de gevaren waaronder de werknemer zijn werk moet doen. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen.