test

Vuur, hitte of explosiegevaar bij u op de werkvloer?

Bescherming bij vuur, hitte of explosiegevaar is bij wet geregeld. Toch is niet iedereen even goed beschermd. Want er is een ruime variatie aan veiligheidskleding en vlamvertragende kleding verkrijgbaar. Helaas niet allemaal van dezelfde beschermende kwaliteit. Safety Outfit verkoopt daarom uitsluitend veiligheidskleding van de allerbeste kwaliteit. Alleen zo zijn uw medewerkers voldoende beschermd.

Dragen uw medewerkers wel de juiste veiligheidskleding?

Heeft u twijfels over de beschermende werking van uw bedrijfskleding? Dan wordt het hoog tijd dat u hier eens over praat met een specialist in veiligheidskleding en vlamvertragende kleding. Want wanneer het gaat over de veiligheid van uw medewerkers kunt u niet secuur genoeg zijn. Gelukkig kunt u rekenen op een vakkundig advies van Safety Outfit. Bel of mail daarom nu voor een vrijblijvende afspraaklasvuur

Multinormkleding voor betere veiligheid bij o.a.:

- Nutsbedrijven (Stroom, gas, water)
- Afvalverwerkende industrie
- Chemische en petrochemische industrie en aanverwante bedrijven
- Alle industriesectoren waar het risico op blootstelling aan hitte en explosie bestaat
- Transportbedrijven met bovengenoemde werkterreinen
- Contractoren
- Dienstverlenende bedrijven

Veiligheidskleding die voldoet aan de Europese Norm (EN)

Safety Outfit is officieel dealer van Rofa Veiligheidskleding. Als één van de beste producenten vervaardigt deze Duitse fabrikant veiligheidskleding voor de verschillende Europese Normen. Maar dat niet alleen. De kleding van Rofa draagt tevens het Öko-Tex keurmerk en komt bovendien erg goed uit de RWE Eurotest.

Laat u goed informeren over de juiste veiligheidskleding

Hoe complexer de risico's hoe belangrijker het dragen van de juiste beschermende kleding is. Als werkgever bent u gebaat bij een goede voorlichting. Neemt u daarom contact op met Peter Bloksma, dé specialist in veiligheidskleding en vlamvertragende kleding. Hij vertelt u graag hoe u zorgt voor veilige werkomstandigheden. Samen met hem komt u tot een weloverwogen keus.

Safety Outfit is officieel dealer van Rofa werk- en veiligheidskleding in heel de Benelux. Voor meer informatie kijk hier.